3 delige ladders

Premium ladder 3 x 10De ASC Premium 3 delige Ladders hebben kwaliteit en lichtgewicht perfect gecombineerd. Deze ladders zijn voorzien van een hoogwaardige coating.
De ladders voldoen uiteraard aan alle gestelde Nederlandse en Europese eisen.
De ASC Premium Ladder is te gebruiken in de A-stand (vrijstaand) en als opsteekladder.
De belangrijkste kenmerken zijn:Alle sportverbindingen zijn tweemaal gefelst en zijn opgesloten in het ladderprofiel; speling en/of kantelen van de sport is daardoor onmogelijk.Alle verbindingsstukken, gemaakt uit massieve delen, zijn geschroefd.Alle doppen zijn van hoogwaardig, slijtvast natuurrubber.

 

 

Premium 3 deli geheelDeze Premium lijn is standaard slijtvast gecoat. Dit voorkomt oxidatie van het aluminium en u krijgt geen vuile handen. Wij kunnen ook niet-gecoate ladders leveren in afwijkende afmetingen en uitvoeringen. In onze ASC Special Products kunnen wij alle types ladders, ladderconstructies en trappen op maat maken, ontwikkelen en berekenen. Dit geldt ook voor vlucht- en kooiladders.
De ladders kunnen worden voorzien van de Tele-X ® of Laddergrip ®, producten waarvan het patent sinds 2009 in handen van de ASC Group is.
De Tele-X ® en Laddergrip ® zijn de enige, écht veilige oplossing om het wegschuiven van de ladder te voorkomen.
Als u deze ladderaccessoires gebruikt, wordt de druk altijd evenredig verdeeld en wordt de belangrijkste oorzaak van ongevallen weggenomen; 80 % daarvan ontstaat doordat de ladder wegglijdt.

show blocks helper