Prijs
Min: €0
Max: €2000
Framebreedte
Platformlengte

Kamersteigers

De kamersteiger is ontworpen voor professioneel gebruik, van topkwaliteit en in diverse formaten verkrijgbaar. Wij hebben een ruim assortiment binnen ASC en Basic-line kamersteigers. De kamersteiger geeft u toegang tot een veilige werkplek op variabele hoogte en breedte. Lees verder

Sorteren op:

Kamersteigers van ASC Nederland

De voordelen van een kamersteiger  

Een kamersteiger is geschikt voor bijvoorbeeld het schilderen of stukadoren van een plafond en geschikt voor kleine ruimtes zowel binnenshuis als buitenshuis. Hierdoor is een kamersteiger ideaal voor bijvoorbeeld schilders en stukadoors. De kamersteigers zijn stevig, duurzaam, kunnen tegen een stootje, makkelijk op te zetten en verplaatsbaar.

 

Waarom kiezen voor kamersteigers bij rolsteiger.nl

De kamersteiger kan makkelijk en snel door één persoon worden opgebouwd. Uw welzijn, veiligheid en gezondheid tijdens het gebruik van ons product is onze zorg. Het platform is namelijk voorzien van een gelast aluminium frame met watervast multiplex en een antisliplaag. Daarnaast heeft kamersteigers meer eigenschappen die kenmerkend zijn. We noemen er een aantal:

  • Voor professioneel gebruik.
  • Een draagvermogen van 450 kg
  • werkhoogtes van maximaal 7,50 m.
  • Wordt geleverd in de breedtematen 75, 90 en 135 cm.
  • Geleverd met wielen en een of meer platformen.

 

Wat is de maximale werkhoogte van een kamersteiger?

De maximale werkhoogte van een kamersteiger is variabel en kan door middel van verschillende configuraties worden opgebouwd tot een maximale werkhoogte van 7,50 meter. De steiger mag tijdens gebruik in de maximale configuratie van 7,50 meter worden voorzien van drie platformen. De platformen mogen afzonderlijk maximaal 250 kg dragen maar samen niet meer dan 450 kg. Bekijk de uitbreidingsopties om het werken met kamersteigers makkelijker te maken.

 

Wat is de maatvoering van een kamersteiger?

De maatvoering van onze kamersteigers zijn te verkrijgen in de breedtematen 75, 90 en 135 cm. Door de smalle maatvoering kunt u de steiger makkelijk verplaatsen naar verschillende ruimtes in uw huis. 

  • Kamersteiger 75: 190 x 75 x 197 
  • Kamersteiger 90: 190 x 90 x 197 
  • Kamersteiger 135: 190 x 135 x 197 

 

Kamersteiger kopen bij rolsteiger.nl

Showroom en voorraad in Midden-Nederland

✓ Levering binnen vier werkdagen

25 jaar ervaring

Advies op maat

De hoogste kwaliteit voor een scherpe prijs