Prijs
Min: €0
Max: €950

ASC ladder kopen

De ASC ladders van rolsteiger.nl zijn ontworpen voor al uw kluswerkzaamheden en professioneel gebruik. De ladders zijn van topkwaliteit, licht van gewicht en in diverse formaten verkrijgbaar. Wij hebben een ruim assortiment binnen de ASC Premium- en XD Ladders. Voor iedere klus kunt u op onze website een bijpassende ladder vinden. De ladder geeft u toegang tot een veilige werkplek op variabele hoogte. Lees verder

Sorteren op:

ASC ladder kopen van ASC Nederland

ASC ladder aanbod 

De voordelen van een ASC ladder 

Een enkele ladder is geschikt voor bijvoorbeeld huis, tuin en keuken klusjes of het beklimmen van uw dak. Een tweedelige ladder wordt voornamelijk gebruikt voor schilderwerk en klussen om het huis. De overige ladders zijn multifunctioneel en kunnen voor iedere klus worden gebruikt. 

 

Waarom kiezen voor een ASC ladder bij rolsteiger.nl

De ASC Premium- en XD Ladders hebben kwaliteit en lichtgewicht perfect gecombineerd. Beiden zijn te gebruiken in de a-stand (vrijstaand) en als opsteekladder.

De belangrijkste kenmerken zijn:

  • Alle sportverbindingen zijn tweemaal gefelst en zijn opgesloten in het ladderprofiel; speling en/of kantelen van de sport is daardoor onmogelijk
  • Alle verbindingsstukken, gemaakt uit massieve delen, zijn geschroefd
  • Alle doppen zijn van hoogwaardig, slijtvast natuurrubber

De Premium- en XD ladders zijn standaard slijtvast gecoat. Dit voorkomt oxidatie van het aluminium en u krijgt geen vuile handen. In onze ASC Special Products kunnen wij alle typen ladders, ladder constructies en trappen op maat maken, ontwikkelen en berekenen. Dit geldt ook voor vlucht- en kooiladders.

 

Veiligheid van onze ASC ladders

De ladders van rolsteiger.nl voldoen uiteraard aan alle gestelde Nederlandse en Europese eisen. Neem extra voorzorgen wanneer ladders of trappen voor een deur, passage, langs een weg e.d. moet worden opgesteld.

Let op! Gebruik bij harde wind, windkracht 6 en hoger, geen ladders en trappen buitenshuis

 

ASC ladder kopen bij rolsteiger.nl

Showroom en voorraad in Midden-Nederland

✓ Levering binnen vier werkdagen

25 jaar ervaring

Advies op maat

De hoogste kwaliteit voor een scherpe prijs