Prijs
Min: €0
Max: €3000
Framebreedte
Platformlengte
Sta-/werkhoogte

ASC basic-line rolsteiger kopen

De ASC Basic-Line is een simpel en vooral betaalbaar rolsteiger die meer dan voldoende is voor semi-professionals en hobbyisten. Lees verder

Sorteren op:

ASC basic-line rolsteiger kopen van ASC Nederland

De voordelen van een ASC basic-line rolsteiger

De ASC Basic-Line kan ingezet worden voor een werkhoogte van maximaal 10,5 meter. Voor hobbymatig gebruik is dit precies genoeg. Door de framebreedte van 100 cm kunnen de schoren langs de platforms bevestigd worden. Deze rolsteiger wordt slechts in één maatvoering geleverd: 1,00 meter breed en 2,00 meter lang, maar wel in diverse hoogtes.

 

Verschil tussen professioneel en hobbymatig gebruik

ASC staat met zijn A-Klasse weliswaar erom bekend dat met bepaalde aangegeven merken onderling te combineren is. Hierbij liggen de kwaliteitsnormen echter binnen een gestelde grens en daarom geeft ASC ook productaansprakelijkheid af. Daarentegen is de ASC Basic-Line juist zo ontworpen dat deze met geen ander product te mixen is. Vanwege het hobbymatige gebruik zijn de sporten en schoren niet rondom afgelast, zoals in de A-Klasse rolsteigers van ASC. Bovendien is het wanddikte verschil een te grote overbrugging. Dit is het grote verschil tussen professioneel en hobbymatig gebruik. De twee kwaliteitsnormen en passingen zijn dan ook niet te combineren.

 

Veiligheid van de ASC basic-line rolsteiger

U kunt de schoren direct naast de platforms monteren, waardoor de rolsteiger veilig en makkelijk opgebouwd kan worden. Tevens ontstaat hierdoor een grote stabiliteit (sterkte- en stabiliteitsberekeningen voldoen aan EN 131 en EN 1004) en een comfortabel werkplatform. De ASC Basic-Line Rolsteiger staat daarmee voor veilig werken en een eenvoudige (de)montage.

 

Aanbod rolsteigers

Op onze website vindt u naast Basic-line rolsteigers ook andere steigers. Het overige aanbod is:

 

ASC basic-line rolsteiger kopen bij rolsteiger.nl

Showroom en voorraad in Midden-Nederland

✓ Levering binnen vier werkdagen

25 jaar ervaring

Advies op maat

De hoogste kwaliteit voor een scherpe prijs